PODIJELJENA UVJERENJA O POLOŽENIM EDUKACIJAMA ZA GERONTODOMAĆICE I ECDL OPERATERE U SKLOPU PROJEKTA ”POMOĆ LOKALNE ZAJEDNICE ZA UGODNO ŽIVLJENJE OSOBA TREĆE DOBI”, UP.02.1.1.05.0048

Dana 18. svibnja 2018. godine u prostorijama Narodne knjižnice i čitaonice u Lekeniku s početkom u 09,00 sati, održana je svečana podjela uvjerenja o položenim edukacijama za gerontodomaćice i ECDL operatere u sklopu Projekta „Pomoć lokalne zajednice za ugodno življenje osoba treće dobi“, UP.02.1.1.05.0048. Ovom događaju osim Projektnog tima u sastavu: Ivan Mužek i Marijana Komar, nazočili su: Ivica Perović, načelnik Općine Lekenik, Marin Čačić, zamjenik načelnika, jedan od partnera spomenutog projekta, v.d. predstojnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Sisak, gđa. Gordana Šegović, ravnateljica Učilišta Magistra iz Zagreba, gđa. Dijana Turudić, glavni izvoditelj edukacija, te predstavnica POU Algebra u Sisku, koji je bio podizvoditelj za edukaciju za ECDL operatera. Voditelj projekta, pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Lekenik, Ivan Mužek, mag.iur., na samom početku dodjele obratio se prisutnima osvrnuvši se na provedenu edukaciju naglasivši da je istu za gerontodomaćice pohađalo 23 žene, a za ECDL operatere 5 žena koje će sa završenim edukacijama po završetku Programa biti konkurente na tržištu rada. Potom je načelnik Općine Lekenik, gosp. Ivica Perović podijelio sudionicama certifikate poželjevši im pri tom puno strpljenja i uspjeha u radu s potrebitim starijim i nemoćnim osobama, s obzirom da se radi o hvalevrijednom projektu koji će za našu zajednicu učiniti mnogo dobra i polučiti pozitivnim iskustvima za obje društvene skupine. Ravnateljica Učilišta, Dijana Turudić, je svima nazočnima podijelila knjigu Laure Berman Fortgang: „Živjeti svoj najbolji život“ kako bi svi mogli otkriti svoj životni nacrt za uspjeh.

Na kraju voditelj projekta, Ivan Mužek, čestitao je polaznicima edukacija na dobivenim uvjerenjima, te im poželio uspješan rad budući da iste započinju sa radom u ponedjeljak, 21. svibnja 2018. godine.

Saznajte više o Općini Lekenik

Općina Lekenik
Skip to content