Upisi u Dječji vrtić Lekenik za pedagošku godinu 2023./2024.

Poštovani roditelji i skrbnici,

prijave za upis djece u Dječji vrtić Lekenik provode se u razdoblju od 15. do 23. lipnja 2023 godine.

Iznimno, prijave za program predškole van redovitog programa („mala škola“) predaju se od 9. do 16. lipnja 2023. godine predajom Zahtjeva dostupnog u nastavku ove objave, sukladno informacijama navedenim u Obavijesti o upisu u Dječji vrtić Lekenik u pedagoškoj godini 2023./2024.

Dječji vrtić Lekenik upise provodi u suradnji sa Središnjim državnim uredom za razvoj digitalnog društva i Ministarstvom znanosti i obrazovanja, a unutar projekta „Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“ koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Za predaju Zahtjeva je potrebna važeća vjerodajnica u sustavu e-Građani. Predaja zahtjeva moguća je koristeći vjerodajnicu niske razine. Dovoljno je da jedan roditelj ima važeću vjerodajnicu u sustavu e-Građani.

Ukoliko niste u mogućnosti samostalno predati zahtjev za upis (neposjedovanje računalne opreme potrebne za predaju zahtjeva, nemogućnost pristupa internetu,…), možete telefonski dogovoriti termin (javiti se od 13. lipnja 2023. za dodjelu termina) u kojemu će administratorica Dječjeg vrtića Lekenik podnijeti zahtjev u Vaše ime.

Kontakt za dogovor termina: 044/ 772- 150 – od ponedjeljka do petka, od 8 do 15 sati.

Za sve ostale upite vezane za upise u Dječji vrtić Lekenik, možete nam se obratiti putem e-mail adrese vrtic.lekenik.upisi@gmail.com.

Detaljne informacije o načinu predaje zahtjeva za upis, kriterijima upisa, raspoloživim mjestima u Dječjem vrtiću Lekenik kao i upute za korištenje sustava e-Upisi dostupni su na poveznicama i dokumentima navedenim u nastavku objave.

Saznajte više o Općini Lekenik

Općina Lekenik
Skip to content