RJEŠENJE PROBLEMA S ODVODNJOM

Potpisivanju Sporazuma o međusobnim pravima i obvezama na uređenju vanjske odvodnje na dionici autoceste Buševec-Lekenik, koje je u utorak, 25. listopada 2016. godine, održano u zgradi Općine Lekenik nazočio je župan Ivo Žinić.

Sporazum su potpisali generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković, načelnik Općine Lekenik Ivica Perović i direktor Hrvatskih autocesta Josip Draženović.

Sporazumom su utvrđena prava i obveze u provođenju projekta uređenja vanjske i unutarnje odvodnje na postojećoj mreži kanala i potoka između Hrvatskih autocesta, Hrvatskih voda i Općine lekenik na čijem će se području izvesti uređenje, čišćenje i profiliranje postojećih vodotoka, kako bi bio riješen dosadašnji problem plavljenja uz izgrađenu dionicu AC 11 Buševec-Lekenik, a koje će provoditi Hrvatske autoceste.
Župan ivo Žinić pozdravio je ovu brzu reakciju, posebice generalnog direktora Hrvatskih voda, a nazočnost direktora Hrvatskih autocesta iskoristio je kako bi još jednom aktualizirao pitanje nastavka gradnje autoceste do Siska.

preuzeto sa www.smz.hr 

Saznajte više o Općini Lekenik

Općina Lekenik
Skip to content