IZGRADNJA KANALIZACIJE U LEKENIKU

Tijekom lipnja nastavljeni su radovi izgradnje dijela kanalizacije naselja Lekenik, koji se financiraju temeljem Ugovora o dodjeli sredstava iz IPARD PROGRAMA ZA MJERU 301. Iznos potpore iz IPARD programa iznosi 100 %  od ukupnog iznosa prihvatljivih ulaganja, odnosno do 6.818.152,38kn.

Izvođač radova je ELEKTROCENTAR PETEK d.o.o. iz Ivanić Grada.

 

OBAVIJEST GRAĐANIMA

KANALIZACIJA ĆE SE IZVODITI U ODRANSKOJ ULICI, POSAVSKOJ ULICI OD ODRANSKE DO PRUGE, UZ PRUGU OD POSAVSKE DO KOLODVORSKE, TE KOLODVORSKOJ ULICI NA ŽUPANIJSKOJ CESTI (L33006), OD KOJE SE DALJE NASTAVLJA ZAGREBAČKOM ULICOM PREMA SISKU DO KALJSKE CESTE. OVIM PUTEM OBAVIJEŠTAVAMO GRAĐANE DA ĆE U VRIJEME IZVOĐENJA RADOVA PROMETOVANJE NAVEDENIM ULICAMA BITI OGRANIČENO A U ODREĐENIM RAZDOBLJIMA U POJEDINIM DIJELOVIMA I SKROZ ONEMOGUĆENO (ODRANSKA ULICA).

ZA VRIJEME IZVOĐENJA RADOVA U ODRANSKOJ ULICI ZA HITNE SLUČAJEVE ZA POTREBE INTERVENTNIH VOZILA (HITNA, VATROGASCI) DOGOVORENO JE ALTERNATIVNO KORIŠTENJE PUTA UZ NASIP.

NA OSTALIM DIONICAMA IZVOĐENJA RADOVA INTERVENTNA VOZILA I VOZILA OPSKBE I GOSPODARENJA OTPADOM PROPUŠTATI ĆE SE GDJE GOD JE TO MOGUĆE.

MOLIMO GRAĐANE DA SE PRIDRŽAVAJU PRIVREMENE PROMETNE REGULACIJE KORIŠTENJEM OBILAZNIH PRAVCA.

TAKOĐER MOLIMO GRAĐANE DA SE RADI VLASTITE SIGURNOSTI I SIGURNOSTI RADNIKA NA GRADILIŠTU NE PRIBLIŽAVAJU GRADILIŠTU.

ZAHVALJUJEMO NA SURADNJU U REALIZACIJI OVOG PROJEKTA.karta nasip

Saznajte više o Općini Lekenik

Općina Lekenik
Skip to content