ODRŽANA PREMIJERA FILMA “LEKENIK-OPĆINA UGODNOG ŽIVLJENJA”

U petak, 19. 06. 2015. održana je premijera igrano-dokumentarno-turističkog filma “Lekenik, općina ugodnog življenja” autora Rusmira Agačevića u SOS Društvenom centru H.Gmeinera. Pred ispunjenom dvoranom pjesmom su program obogatili članovi KUD-a Kolovrat iz Lekenika. U ugodnoj atmosferi gosti su potom imali mogućnost u potpunosti uživati u filmu koji prikazuje prednosti ugodnog življenja u Općini Lekenik, njena prirodna i kulturna bogatstva te turističke osobitosti.

Nazočnima se obratio načelnik Ivica Perović i zahvalio se svima na sudjelovanju u realizaciji filma. Pred kraj se publici obratio i sam autor Rusmir Agačević koji je u nadahnutom govoru otvorio dušu i srce i svima rekao koliko je zavolio Lekenik i okolicu te mještane. Pojasnio je ideju nastanka filma i osjećaje koje je u njega ugradio. Na kraju su na pozornicu izašli glavni akteri izrade ovog filma i njima je načelnik Ivica Perović podijelio prigodne poklone. Uz autora Rusmira Agačevića, na filmu su još radili: Teo Agačević kao direktor fotografije, Darko Rakić montažer, Božidar Antolec organizator snimanja i autor teksta, Marija Vrbanus kao narator, Valentina Kasajić i Krešo Komar bili su glazbeni suradnici, glazbu je ustupilo HKUD Poculica Letovanić, dok su dvoje mladih glumaca koji se pojavljuju u filmu Lucija Dragosavac i Ivan Rožanković.

Večer je završila domjenkom. Film će uskoro biti dostupan na stranicama Općine Lekenik i TZO-a Lekenika. Također, moći će se nabaviti i u turističkom uredu.

Saznajte više o Općini Lekenik

Općina Lekenik
Skip to content