Poziv na prezentaciju Izrade studije izvodljivosti za Aglomeraciju Lekenik

IZRADA STUDIJE IZVODLJIVOSTI I PROJEKTNE DOKUMENTACIJE ZA AGLOMERACIJU LEKENIK

 

Danas 16.05.2017. godine s početkom u 14,30 sati prezentaciju Izrade studije izvodljivosti za Aglomeraciju Lekenik, dogradnje sustava vodoopskrbe i odvodnje,  prezentirati će generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković u zgradi Općine Lekenik.

Prezentaciji će biti nazočni župan SMŽ Ivo Žinić, načelnik Općine Lekenik Ivica Perović, direktor Privrede Petrinja Zlatko Medved i predsjednici Mjesnih odbora s područja Općine Lekenik.

Izrada Studije izvodivosti i projektiranje dogradnje sustava vodoopskrbe i odvodnje Aglomeracije Lekenik, također je Projekt sufinanciran iz sredstava EU fondova a koji se provodi u suradnji s Hrvatskim vodama, Gradom Petrinjom, Sisačko – moslavačkom županijom i Privredom Petrinja d.o.o.,  koja je kao isporučitelj vodnih usluga, sukladno Odluci Općinskog vijeća Općine Lekenik i nositelj projekta.

Studijsko projektna dokumentacija omogućiti će prijavu projekata izgradnje sustava vodoopskrbe i odvodnje aglomeracije Lekenika na financiranje iz sredstava EU fondova.

Realizacijom ovog projekta riješiti će se problem vodoopskrbe i odvodnje za sva naselja na području Općine Lekenik za koja studija izvodivosti potvrdi prihvatljivost financiranja izgradnje.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 277.000.000,00 milijuna kuna kroz izgradnju sustava vodoopskrbe i odvodnje Općine Lekenik.

Saznajte više o Općini Lekenik

Općina Lekenik
Skip to content