Online obrazac za izdavanje propusnica

Poštovani,

kako bi ubrzali proces izdavanja propusnica za napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravišta, Općina Lekenik je uvela online obrazac putem kojeg se direktno šalju potrebni podatci za izdavanje propusnice.

Po ispunjavanju obrasca, stanovnik na mail koji je unio u obrazac, najprije dobiva obavijest o zaprimanju zahtjeva, a potom i samu propusnicu ukoliko je zahtjev pozitivno ocijenjen.

Propusnica se može isprintati kako bi se pokazala policiji ili se može koristiti u zaprimljenom elektroničkom obliku i pokazati policiji na mobilnom uređaju.

Zbog velikog broja pristiglih zahtjeva za propusnice, te procedure provjere koju svaki zahtjev mora proći, Općina Lekenik moli stanovnike za strpljenje i ujedno svim stanovnicima zahvaljuje na strpljenju.

ONLINE OBRAZAC ZA IZDAVANJE PROPUSNICA


VAŽNO!!!

Stožer civilne zaštite Općine Lekenik, propusnice za napuštanje mjesta prebivališta izdaje isključivo za jedan dan iz vitalnih obiteljskih razloga, poput:

  • pružanja skrbi djeci ili starijim osobama
  • kupnje hrane i osnovnih potrepština koje nije moguće nabaviti na području Općine Lekenik

Propusnice izdajemo maksimalno restriktivno u doista nužnim slučajevima.

„Obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja u svom poslovanju koriste pečat ne podnose zahtjev preko ovog sustava već si sami izdaju propusnicu.“

Saznajte više o Općini Lekenik

Općina Lekenik
Skip to content