ODRŽANA SKUPŠTINA DVD-a LEKENIK

Dana 05.03.2016.g. održana je svečana skupština DVD-a Lekenik kojoj su uz sve članove i uzvanike prisustvovala i predstavnica županije SMŽ Anita Ibrišević Sinjeri te predstavnici prijateljskih DVD-a.

U izvještajnom  dijelu predsjednik Perović izvjestio je o aktivnostima UO-a a potom je zapovijednik Brnjilović podnio vrlo iscrpno izvješće o aktivnostima DVD-a.

Okupljeni na skupštini iz izvješća su doznali da je DVD Lekenik imao 15 požarnih intervencija, 85 tehničkih intervencija te 132 ostale intervencije.

Ukupni broj članova koji su učestvovali je 36 što daje ukupan broj na svim intervencijama 469 vatrogasaca. Kombi vozilo korišteno je 71 put.

Dosegnut je rekordan broj intervencija u 2015.g. te se veći dio odnosi na poplave kao i na prijevoz vode u sušnom razdoblju.

Vatrogasci s najvećim brojem intervencija i sati rada su:

  1. Goran Žitvaj
  2. Miljenko Brnjilović
  3. Marijo Kušenić

U 2015.g. radile su natjecateljske ekipe:

  • Pomladak muški
  • Pomladak ženski
  • Mladež muška
  • Mladež ženska
  • Članice „A“
  • Članovi „A“

Što se tiče natjecanja rezultati su sve bolji. Dvije ekipe u kategoriji odraslih „A“ muški i ženski plasirali su se na državno natjecanje koje će se održati ove godine u Puli. Članice “A” osvajačice su trećeg mjesta na 10 tom kupu HVZ-a u 2015.g.

U nastavku skupštine podijeljene su zahvalnice članicama “A” skupine te zahvalnice za jubileje u članstvu DVD-a.

Nakon zapovjednikovog izvješća skupštini se obratila dožupanica Anita Ibrišević Sinjeri koja je pohvalila vrlo aktivan rad DVD-a te pohvalila iscrpno izvješće zapovjednika, također pohvalila je natjecateljske ekipe koje postižu sve bolje rezultate.

 

Saznajte više o Općini Lekenik

Općina Lekenik
Skip to content