OBAVIJEST O MJESEČNOJ POMOĆI ZA KORISNIKE ZAJAMČENE MINIMALNE NAKNADE

Poštovani korisnici,

 

Obavještavamo Vas da nastavljamo s programom kroz koji je osigurana mjesečna pomoć u naravi za svakog korisnika zajamčene minimalne naknade na način da osnovne namirnice osiguravamo putem Gradskog društva crvenog križa Sisak na dvije lokacije, Lekenik i Letovanić prema rasporedu kao što je predviđeno za travanj (16.04.).

 

Prvi puta u  25. godina prisiljeni smo odustati od planova i želja za podjelom paketa za obitelji lošijeg materijalnog stanja, za nezaposlene pojedince i obitelji, obitelji s više djece, prvi puta ne možemo pružiti ruku potrebitima i to zbog   epidemije uzrokovane COVID19 koju nitko nije mogao predvidjeti niti shvatiti razmjere širenja kao niti opasnosti koje krije nevidljivi neprijatelj.

 

Zbog svih mjera koje su na snazi, zbog angažiranosti službi na poslovima koji podrazumijevaju 24 satnu dostupnost, te ujedno i zbog problema  u nabavi i isporuci namirnica do daljnjeg pomoć ćemo osiguravati samo za korisnike Centra koje ova mjera obuhvaća, naglašavamo sve dok se ne ukaže potreba za   restriktivnijim mjerama, stoga ostanite doma, čuvajte svoje zdravlje i zdravlje bližnjih, te pratite sve aktualnosti i mjere kojih se trebate pridržavati na www.lekenik.hr .

 

Putem web stranice obavještavati ćemo vas ukoliko dođe do prekida ove usluge.

 

OPĆINA LEKENIK

OPĆINSKI NAČELNIK

Ivica Perović

 

Saznajte više o Općini Lekenik

Općina Lekenik
Skip to content