POZIV na prezentaciju natječaja za sredstva iz EU fondova u 2015. godini

Poštovana/i,

Ministarstvo poduzetništva i obrta RH i BIZimpact projekt u suradnji s HGK Županijskom komorom Sisak i Razvojnom agencijom SIMORA d.o.o. organizira predstavljanje EU natječaja za poduzetnike u 2015. godini te edukaciju o upravljanju kvalitetom i rizicima u malim i srednjim poduzećima.

Prezentacija će se održati u ponedjeljak, 16. veljače 2015. godine od 11 do 15.30 sati u Županijskoj komori Sisak, Kranjčevićeva 16, Sisak.

Riječ je o regionalnoj informativnoj kampanji u sklopu projekta „Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice – BIZimpact ll.

Pomoćnica ministra poduzetništva i obrta Dijana Bezjak predstavit će natječaje za sredstva iz EU fondova koja su dostupna poduzetnicima u ovoj godini.

Stručnjak projekta BIZimpact Marko Šilinger predstavit će elektronske aplikacije za savjetovanje putem koji će poduzetnici, obrtnici i zadrugari po prvi puta moći izravno davati svoje komentare, prijedloge i/ili primjedbe prilikom donošenja novih ili izmjena postojećih propisa te na taj način sudjelovati u donošenju propisa koji će im u budućnosti olakšati poslovanje.

Katarina Gaži Pavelić, certificirani EOQ QMS manager i auditor, održat će edukaciju o upravljanju sustavom kvalitete i rizicima u malim i srednjim poduzećima.

U dokumentima se nalazi prijavnica koju je potrebno popuniti i poslati na na e-mail: kgrabovica@hgk.hr ili fax: 044/521-531.

Saznajte više o Općini Lekenik

Općina Lekenik
Skip to content