Letovanić, selo pokraj Kupe 27-28. 08.

Održava se jubilarna 10. Utrka kupskih čamaca i Ribarska noć

Posljednjeg vikenda kolovoza održava se tradicionalna kulturno-turistička manifestacija “Letovanić, selo pokraj Kupe”. 

U subotu 27. 08. je  ribolovno natjecanje „Kupa 2016.“ na drveni štap i pripremi fiša te veliki Foto maraton, gdje se također svi mogu prijaviti.

Subota nudi i glavni događaj –  X. Utrku kupskih čamaca STARI BROD – LETOVANIĆ (5,5 km) pa Vas također pozivamo na sudjelovanje. Utrka je iz godine u godinu sve atraktivnija i brojnija te očekujemo veliki broj posada. Posadu čine 4 veslača, a svi detalji dostupni su u Pravilniku utrke.

Glavna nagrada je novi drveni kupski čamac! U istoj utrci bodovat će se i plasman za 1. MEMORIJALNU UTRKU HRVATSKIH BRANITELJA pa pozivamo sve udruge i klubove veterana Domovinskog rata da sudjeluju u utrci. Start je istovremen, i posade se bore za oba plasmana.

Nakon utrke čamaca, subotnje večer rezervirano je za Ribarsku noć na obali rijeke Kupe. Glazbeni program obogatit će tamburaši Barabe, Vigo band i klape, a iz gastro ponude izdvajamo šarana na rašljama, fiš i morske specijalitete.

U nedjelju je sveta misa, malonogometni turnir (12 h) i Bartolovska zabava od 16 h.

Sve informacije i prijave na tel: 044/ 743-065, mob: 098/788-177;

web:  www.lekenik.hr,  email: kontakt@tzo-lekenik.hr.

         U očekivanju vašeg sudjelovanja na ovogodišnjem natjecanju te ostalom programu, srdačno Vas pozdravljamo i vidimo se u Letovaniću, selu pokraj Kupe.

Saznajte više o Općini Lekenik

Općina Lekenik
Skip to content