ODRŽANA PRESS KONFERENCIJA “MREŽE ZA ODRŽIVI RAZVOJ HRVATSKE – CJELOVITO RJEŠENJE ZA KVALITETAN RAST I POSLOVNI UZLET U POLJOPRIVREDI”

Dana 24.03.2016.g. održana je PRESS konferencija predstavljanja sinergije i uključivanja GoGreen projekta u platformu “Mreža za održivi razvoj Hrvatske” koju su predstavili g. Božidar Antolec, potpredsjednik KLASTERA “MREŽA ZA ODRŽIVI RAZVOJ HRVATSKE”, g. Simon Ferjuc predsjednik Tetide i g. Alen Slapar voditelj razvoja GoGreen-a te su iznijeli kompletan gospodarsko – razvojno – distributivni koncept za istovremeno stimuliranje proizvodnje poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, kako i njihov plasman na domaća i strana tržišta.

Mreža za održivi razvoj Hrvatske učlanjivanjem GoGreen-a u svoj sustav, svakako je postigla jednu cjelinu kojom će kvalitetno i proaktivno omogućiti poljoprivrednim proizvođačima i onima koji će to tek postati da imaju pouzdan poslovni uzlet i podršku u svim segmentima razvoja, od edukacije, savjetovanja, analiza, kreiranja poslovnih planova, sadnog materijala, suradnje u mehanizaciji, udruživanja u preradi te plasiranju na domaće tržničke, maloprodajne i veleprodajne kanale kao i izvoz na zahtjevna strana tržišta i predstavljanje hrvatskih proizvoda kao premium asortiman u industriji hrane i pića.

Saznajte više o Općini Lekenik

Općina Lekenik
Skip to content