2. LEKENIK OPEN TURNIR

USPJEŠNO ODRAĐEN

2. LEKENIK OPEN TURNIR

-TAEKWONDO-

 

U sportskoj dvorani Osnovne škole Mladost Lekenik 23.04.2016. održan je drugi Lekenik open turnir povodom Dana Općine. Turnir je bio međunarodnog karaktera na kojem je nastupilo 170 natjecatelja iz 20 klubova koji su došli iz dvije države. U velikoj konkurenciji ukupnu pobjedu odnio je „Susedgrad Sokol“ iz Zagreba a drugo mjesto osvojio je klub „Otok“ iz Otoka. Treće mjesto zauzeli su Bjelovarčani iz kluba „Omega“ dok je domaćin već drugu godinu za redom zauzeo četvrto mjesto. Taekwondo klub Lekenik nastupio je sa 4 natjecatelja te su osvojili 13 medalja od čega 3 zlata, 4 srebra i 6 bronci.

Na svečanom otvaranju prisutni su bili uz načelnika Općine Lekenik Ivicu Perovića i njegova zamjenica Marica Zlovolić, ravnatelj OŠ Mladost Lekenik Igor Rožić, predsjednik Sportske zajednice općine Lekenik Božidar Antolec, podpredsjednik TKD saveza Hrvatske Franjo Prot, tajnik TKD saveza Zagreba i glavni sudac Anđelko Vučenik zatim delegat takmičenja Ivica Blatančić  te brojni uzvanici, prijatelji i rodbina.

Predsjednik TKD kluba Lekenik Nenad Lukačević u ime cijelog kluba uručio je zahvalnicu načelniku Ivici Peroviću.

TKD Lekenik se zahvaljuje svima na velikom odazivu kako klubovima tako i natjecateljima kao i svim ostalim gostima. Posebno su zahvalni svim članovima i njihovim roditeljima na organizaciji ovog takmičenja.

Saznajte više o Općini Lekenik

Općina Lekenik
Skip to content