JAVNI NATJEČAJ za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Lekenik u poduzetničkoj zoni „Marof“ u Lekeniku

Općina Lekenik danas (17. 08. 2016.) objavila je JAVNI NATJEČAJ za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Lekenik u poduzetničkoj zoni „Marof“ u Lekeniku.

Predmet natječaja je prodaja  nekretnina – građevinskog zemljišta  u vlasništvu Općine Lekenik u Poduzetničkoj zoni D1 „Marof“ u Lekeniku.

Katastarske čestice su sukladno Detaljnom planu uređenja Poduzetničke zone D1 – „Marof“ Lekenik, namijenjene za poduzetničke djelatnosti slijedećih gospodarskih namjena:

I – PROIZVODNA

K – POSLOVNA

U prilogu je plan detaljne namjene površina i cijeli JAVNI POZIV.

Poduzetnička zona je u završnoj fazi izgradnje komunalne infrastrukture koja se financira u sklopu realizacije projekta „Poduzetnička zona Marof Leknik – pokretač lokalnog razvoja“ sredstvima Europske unije, iz Europskog fonda za regionalni razvoj,  u sklopu Operativnog programa „Regionalna konkurentnost“ 2007.-2013. Shema dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu.

Rok za dostavu ponuda je 15 (petnaest) dana od dana objave natječaja. Sve informacije o ovom natječaju mogu se dobiti u Općini Lekenik, te na telefon 044/527-811.

Dokumenti:

Dokumentacija za natječaj
Detaljna namjena površina – Model

 

Detaljna namjena površina - Slika