ZAHTJEV ZA SUFINANCIRANJE TROŠKOVA NABAVE DRUGIH OBRAZOVNIH I POMOĆNIH NASTAVNIH SREDSTAVA I ŠKOLSKOG PRIBORA ZA PEDAGOŠKU GODINU 2023./2024.

"*" indicates required fields

1Unos podataka
2Pregled i slanje

Općina Lekenik će u školskoj godini 2023./2024. sufinancirati nabavu drugih obrazovnih i pomoćnih nastavnih sredstava i školskog pribora za učenike od 1.-8. razreda upisane u osnovnu školu Mladost Lekenik i područne škole na području Općine Lekenik, te školski pribor za djecu upisanu u osnovnu školu u Selima a koja imaju prebivalište na području Općine Lekenik u iznosu do 40 EUR.

Roditelji su obvezni prilikom podnošenja zahtjeva kroz prijavnu formu na mrežnim stranicama Općine Lekenik www.lekenik.hr priložiti račun o kupljenim drugim obrazovnim i pomoćnim nastavnim sredstvima i/ili školskom priboru, te dostaviti preslike tekućeg računa pod uvjetom da je učenik upisan u redovni obrazovni program navedenih škola, odnosno da se nalazi na popisu upisanih polaznika. Razdoblje podnošenja zahtjeva je od 15. rujna do 09. listopada 2023. godine. Roditelji kojima dvoje i više djece pohađa osnovnoškolski program popunjavaju jedan zahtjev u kojem je predviđena višestruka prijava.

Želimo svima puno uspjeha u novoj školskoj godini.

NAPOMENA: pod ukupni iznos unijeti podatak sa računa za materijal kupljen za određen razred te na računu za svako dijete upisati sa strane na koji razred se predmetni materijal odnosi radi lakšeg snalaženja u slučajevima kad je za dvoje djece sve na jednom računu. Na računu se ne smiju nalaziti artikli za koje se ne predviđa subvencija.

Zahtjevu se obvezno moraju priložiti:

 • Presliku kartice tekućeg računa podnositelja zahtjeva (za zaštićene račune najaviti uplatu sredstva od Općine Lekenik u najbližoj poslovnici FINE ukoliko do sada nije korišten ovaj model potpore)
 • Presliku računa kupljenih drugih pomoćnih nastavnih sredstava i školskog pribora
 • Po potrebi drugu dokumentaciju koju će tražiti tijelo nadležno za provođenje postupka dodjele potpore

Ukoliko roditelj traži subvenciju za troje i više djece podnosi jedan zahtjev.

Ime i prezime (otac, majka, skrbnik ili staratelj)*
Mjesto, ulica i kućni broj
Učenik*
Ime i prezime
Osnovna škola
Razred
Ukupan iznos po računu
 
Ukoliko podnosite zahtjev za više učenika, klikom na plus (+) dodajete novi red.
Prebacite datoteke ovdje ili
Accepted file types: jpg, pdf, Max. file size: 5 MB.
  Preslika zasebnog računa za nabavu drugih dopunskih i pomoćnih obveznih nastavnih sredstava i školskog pribora za svakog učenika OŠ zasebno. Ako račun za svakog učenika nije zaseban, na presliku računa obvezno uz svako kupljeno nastavno dopunsko sredstvo i školski pribor naznačiti na koji se razred odnosi.
  Prebacite datoteke ovdje ili
  Accepted file types: jpg, pdf, Max. file size: 5 MB.
   Prebacite datoteke ovdje ili
   Accepted file types: jpg, pdf, Max. file size: 5 MB.
    Ukoliko podnositelj zahtjeva - roditelj/ skrbnik- ima različito prezime od djeteta za koje podnosi zahtjev potrebno je dostaviti rodni list djeteta ili rješenje o skrbništvu i sl.
    Hidden

    Saznajte više o Općini Lekenik

    Općina Lekenik
    Skip to content