Sufinanciranje školskog pribora

1Unos podataka
2Pregled i slanje
 • UPUTE za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje nabave drugih dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava i školskog pribora za učenike osnovnih škola na području Općine Lekenik.

  Zahtjev se popunjava putem web aplikacije na www.lekenik.hr na način da se unesu svi traženi podaci koji moraju biti istiniti u razdoblju od 15.09. do 30.10.2021. godine, a u prilog se stavlja propisana dokumentacija. Takav zahtjev elektronički se zaprima u Općini Lekenik i nakon utvrđivanja prava rješenje se dostavlja podnositelju. Podnositelji koji ni na koji način zahtjev ne mogu podnijeti online mogu ispunjen zahtjev i s propisanom dokumentacijom osobno predati u Općinu Lekenik radnim danom u vremenu od 14.00 do 16.00 sati pridržavajući se propisanih epidemioloških mjera.

  Zahtjevu se obvezno moraju priložiti:

  • Preslika zasebnog računa za nabavu drugih dopunskih i pomoćnih obveznih nastavnih sredstava i školskog pribora za svakog učenika OŠ zasebno
  • ako račun za svakog učenika nije zaseban, na presliku računa obvezno uz svako kupljeno nastavno dopunsko sredstvo i školski pribor naznačiti na koji se razred odnosi
  • Presliku kartice tekućeg računa podnositelja zahtjeva (za zaštićene račune najaviti sredstva u FINI na način da se daju podaci od uplatitelja Općina Lekenik, Zagrebačka 44, Lekenik, OIB 00252572114, ukoliko ste to učinili prethodne godine onda u tom slučaju nije potrebna najava)
  • Po potrebi drugu dokumentaciju (ukoliko podnositelj zahtjeva - roditelj/ skrbnik- ima različito prezime od djeteta za koje podnosi zahtjev potrebno je dostaviti rodni list djeteta ili rješenje o skrbništvu i sl.

  Ukoliko su računi manji od iznosa subvencije isplatiti će se manji iznos, odnosno stvarno utrošeno iznos.

  Dopunska i pomoćna nastavna sredstva:

  • radne bilježnice, vježbenice, radni i nastavni listići, zbirke zadataka, digitalni obrazovni sadržaj, radni materijali, atlas i karte, kutije za pokuse, vježbenice, zadaci za vrednovanje,  priručnici, rječnici, didaktički materijali

  Školski pribor:

  • sve vrste boja i bojica, šestar, digitron, pernica, plastelin i glinamol, kistovi, pisači pribor, mjerila za geometriju, škare i ljepilo, kolaž papir, likovne mape, tuš i pero.
 • Mjesto, ulica i kućni broj
 • ImePrezimeOsnovna školaRazredUkupan iznos po računu 
  Ukoliko podnosite zahtjev za više učenika, klikom na plus (+) dodajete novi red.
 • Prebacite datoteke ovdje ili
  Accepted file types: jpg, pdf, Max. file size: 5 MB.
   Preslika zasebnog računa za nabavu drugih dopunskih i pomoćnih obveznih nastavnih sredstava i školskog pribora za svakog učenika OŠ zasebno. Ako račun za svakog učenika nije zaseban, na presliku računa obvezno uz svako kupljeno nastavno dopunsko sredstvo i školski pribor naznačiti na koji se razred odnosi.
  • Prebacite datoteke ovdje ili
   Accepted file types: jpg, pdf, Max. file size: 5 MB.
   • Prebacite datoteke ovdje ili
    Accepted file types: jpg, pdf, Max. file size: 5 MB.
     Ukoliko podnositelj zahtjeva - roditelj/ skrbnik- ima različito prezime od djeteta za koje podnosi zahtjev potrebno je dostaviti rodni list djeteta ili rješenje o skrbništvu i sl.
    • DD dot MM dot YYYY

    Saznajte više o Općini Lekenik

    Općina Lekenik
    Skip to content